Astuimme sisärakentamisen uuteen aikaan

Aikamatka-tapahtuma 17.5. Teatteri Toivo

Toukokuinen torstai oli Toivoa täynnä


Astuimme sisärakentamisen uuteen aikaan

Teatteri Toivo täyttyi toukokuussa meille tärkeistä ihmisistä, kun esittelimme uutta Aikamatka-hankettamme.

Iso kiitos tapahtuman onnistumisesta kuuluu teille kaikille – myös teille, jotka ette päässeet tällä kertaa paikan päälle. Hanke on mielenkiintoinen ja täynnä mahdollisuuksia, joilla tullaan säästämään vielä runsaasti aikaa, vaivaa ja selvää rahaa! Paras tapa saada jotain valmiiksi, on aloittaa ja nyt on aloitettu tämä. Perästä kuuluu – viimeistään syksyllä!

Kiitos Mato Valtonen, ajattelemisenaiheista. Kiitos Mika Luimula Turun AMK:n Gamelabista ja Tuomas Rantasalo Adesta kun veitte meidät virtuaalitodellisuuden ihmeelliseen maailmaan. Kiitos Pasi Ruohonen ja Kuolleet Sielut ikivihreistä. Ja kiitos tapahtuman tuottajille järjestelyistä.

Tulevaa varten etsimme nyt “pilottikumppania”, jonka kanssa voisimme astua konkretiaan syksyn tullen. Jos tuntuu siltä, että käsissäsi olisi sopiva hanke, niin ota yhteyttä Pauliin tästä.

Tärkeää on myös muistaa, ettei “perusrehaamisemme” eli sisärakentaminen katoa tässä mihinkään, vaan palvelu pelaa vähintäänkin totuttuun tapaan jatkossakin, se on kuitenkin liiketoimintamme vahva ydin, on aina ollut, tulee aina olemaan.

T. Niko, Miika, Pauli
& koko Sisärakennustekniikka SRT:n jengi

Back to top