Sisärakentamisen palveleva monitaituri

Suutari pysyy lestissään – me pysymme sisällä.


Laatu edellä jo vuodesta 1989

Sisärakennustekniikka SRT Oy on sisärakentamiseen erikoistunut rakennusyhtiö. Sisäkatot, väliseinät jne. Kaikki sisärakentamiseen liittyvä on meidän erikoisalaa. Julkiset hankkeet ja asuntorakentaminen, elinkaaripalvelut ja ylläpitosopimukset, suuret ja pienet projektit. Aina kun sisärakentamiselle on asetettu korkeat laatuvaatimukset, niin täältä pesee.

 

Paljon mahdollisuuksia, vielä enemmän hyötyjä

Lähitulevaisuudessa haluaisimme nähdä virtuaalisesti kohteen valmiina jo ennen kuin aloitamme työt. Näin asiakaskin näkee sen ajoissa ja voi helpommin esittää muutostoiveita jne. Ennen kuin varsinaisesti aloitamme työt, jokainen osapuoli tietää, mitä tuleman pitää. Valjastamme teknologian kehittämään liiketoimintaamme ja tuottamaan asiakkaillemme entistä enemmän lisäarvoa. Ja konkreettisia säästöjä!

Innovatiivisuuden hyödyntämisen myötä palvelutarjontamme laajenee toteutuksesta kattamaan myös suunnittelun ja suunnittelun konsultoinnin sekä näiden tukitoiminnot. Tällä tavoin voimme myös merkittävästi vähentää korjauskustannuksia ja säästää näin asiakkaidemme aikaa ja rahaa. Sisärakentaminen tulee kuitenkin aina olemaan toimintamme ydin.

Virtuaalisuutta voidaan hyödyntää hyvin monella tavalla, mistä kerromme lisää lähiaikoina.

Asiakastarina:

Eduskuntatalo

Lue asiakastarina
SRT referenssi Eduskunta

Suosittelen!

Olen tehnyt pitkään yhteistyötä SRT:n kanssa ja homma toimii hienosti. Suosittelen heitä mielelläni kaikkein vaativimpiinkin kohteisiin.

Ari Tikka, vastaava mestari, NCC

Lue asiakastarina

Asiakaslähtöisyys ei ole tyhjä sana

Asiakaslähtöisen toiminnan kehittäminen tarkoittaa asiakkaillemme parempaa palvelua. Perusrakentaminen, huolto-, ylläpito- ja korjaustyöt toimivat entiseen malliin, operointi on vain selvästi kustannustehokkaampaa. Uudet palvelut ovat suunnittelijoiden käytettävissä hyvinkin nopeasti, jos sinulla on pilottihankkeeksi soveltuva kohde mielessäsi niin ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

ROCKFON Mono akustiikkaruiskutus


SRT on valtuutettu Rockfon Mono asentaja

SRT Oy on valtuutettu Rockfon Mono akustiikkatuotteiden asentaja. Rockfon Mono on ruiskutettava nykyaikainen akustointijärjestelmä, joka mahdollistaa yhtäjaksoisen saumattoman lopputuloksen ilman minkäänlaisia liitoskohtia tai rei’ityksiä.

Rockfon Mono antaa uudenlaisia vaihtoehtoja suunnitteluun ja tarjoaa mahdollisuudet käyttää erilaisia pintamuotoja ja –korkeus vaihteluja. Myös valaistus ja IV-laitteistot voidaan integroida kattopintaan saumattomasti. Lisäksi saumaton pinta peittää muun nykytekniikan ja säilyttää silti viihtyisän alkuperäisilmeen.

Akustisten ominaisuuksien ohella Rockfon Mono on viihtyisyyttä luova ja soveltuu siksi hyvin mm. auloihin, toimistoihin, kokoustiloihin sekä erilaisiin juhla- ja ravintolatiloihin. Rockfon Monon Ready-Mix ruiskutuspinta on sävytettävä tuote ja voidaan siis sävyttää täysin asiakkaan toiveiden mukaiseksi. SRT Oy toimii valtuutettuna Rockfon Mono asentajana. Erikoiskoulutetut asentajat vastaavat asennustöistä.

Back to top